Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-08-2004, 10:51 PM
guentherschmidt guentherschmidt is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 45
Default Dead NTK

I'm getting no sound from NTK - just a bit of noise from the power box which is unaffected by any input to the mic itself. I've tested the connection and it's fine with other mics. Could it possibly be the tube or would it have to be something more serious?
Any info is greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-08-2004, 11:38 PM
jjhuntfox jjhuntfox is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Portland,OR,USA
Posts: 969
Default Re: Dead NTK

Call Rode, their customer service has been really good for me.

They may have you ship it back if it is still under warranty... That was the deal when my NT2 died.

__________________

Reply With Quote
  #3  
Old 06-08-2004, 11:40 PM
Bastiaan Bastiaan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nederland
Posts: 6,916
Default Re: Dead NTK

But first i would check the tube. Its about as difficult as changing a lightbulb...
__________________
What's that?
- That's the machine that goes "pling".


Bastiaan
Reply With Quote
  #4  
Old 06-08-2004, 11:55 PM
tele_player tele_player is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: California
Posts: 6,557
Default Re: Dead NTK

... except you can buy lightbulbs in the supermarket.

Quote:
But first i would check the tube. Its about as difficult as changing a lightbulb...
__________________
Quad 2.5 G5, 4.5G RAM


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
001 dead? ghostarbeiter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 04-17-2012 12:48 PM
Dead G5, please help!!! audioluche Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 01-15-2009 10:40 AM
Is my 002 dead?? crazy_ow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-27-2008 03:28 PM
dead fan? goldfinger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-25-2004 01:29 PM
Dead DSP nothingonme Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-12-2001 09:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com