Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-17-2015, 02:50 AM
Ormond Ormond is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: San Bernardino, CA USA
Posts: 279
Default PTFirst won't recognize my MBox 3

I am running El Capitan 10.11.1 on a new MacBook Pro. The blue light on my MBox keeps blinking. Won't go steady "on" like in does in my PTLE8 program. I go to SetUp>Hardware and the best I get is Built-in Microphone or ProTools Aggrregate I/O. If I choose External Microphone I can talk and PTFirst records my voice....SO, PTFirst is working but my MBox is not recognized. And yese, I checked under System Preferences and MBox is installed.
I HAVE INSTALLED THE LAST DRIVER FOR THE MBOX OSX-1.2.3 - MBox control panel says "Hardware not connected."

I have searched the question database - no answers. I would think if any hardware setup would be seamless it would be with Avid's own hardware device. What am I doing wrong? If the MBox was supported in Yosemite I am sure it would be supported in El Capitan.

Last edited by Ormond; 11-17-2015 at 03:43 AM. Reason: corrected spelling
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 7 won't recognize my Mbox 2 wrykse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 02-27-2012 09:39 PM
MBox 2 Won't Recognize? Help..! northpilot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-26-2007 09:35 PM
Pro Tools LE 7 will not recognize my Mbox! Help! mrbelv 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-10-2006 01:13 PM
Computer does not recognize Mbox Brodierock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 05-26-2003 07:06 PM
Computer does not recognize Mbox Brodierock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-06-2003 08:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com