Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-20-2016, 02:45 PM
dg27's Avatar
dg27 dg27 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Coeur d'Alene, ID
Posts: 377
Default Air Dynamic Delay: Can't save settings

I always set preferences for any plugins I use regularly and never run into problems except with Air Dynamic Delay.

No matter how many times I have saved a preference for this plugin, it always defaults to <factory default> or shows my preference name, but is actually set to factory default. This happens whenever I close and reopen the file or if I make that plugin inactive then active again.

I use this effect very sparingly and it's really annoying because it defaults to a setting that is way out of range with what I'd use.

Any idea what could be causing this? I have never seen this issue with any other plugin.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Useful primer for the Dynamic Delay in ERXP adamqlw Eleven Rack 30 03-20-2012 08:17 PM
AIR Dynamic Delay NOT WORKING MrBibidy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 10-29-2009 11:10 PM
Dynamic Delay Video RussUK Virtual Instruments 0 03-22-2009 09:41 AM
Cannot save plug-in settings to Root Settings folder SimonORorke Pro Tools M-Powered (Win) 1 01-18-2008 09:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com