Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-21-2008, 01:04 PM
zblip2 zblip2 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 46
Default us 2400 trouble Help please

Hi I just bought a us2400 to use with PT 7.3.1. I can't get the surround panner to work. I downloaded the driver for the MCS Panner (MCSPanner.Bundle) and dropped it in the controler folder of pro tools as prescribed. The "MCS Panner" option doesn't show up as a choice of controler type in the peripherals in pro tools. The only one there is called "SurroundPanner" which doesn't work either... I have the lates firmware for the us 2400 wich is vers 1.31. I can't get soft LCD to work and neither can I activate "Chanal Mode" on the us2400. Can you guive me a bit of advice please?

Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
About the US-2400 funkdefino ProControl, Control|24, Command|8 2 01-11-2005 11:07 PM
Any one usig The Tascam US-2400 US-2400 Notefarm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-14-2004 10:12 AM
Tascam US-2400 ajazzie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-14-2004 02:38 AM
US-2400 Ronni General Discussion 0 04-30-2004 07:38 AM
US-2400 macr0w 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-27-2004 03:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com