Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-12-2002, 02:36 PM
JJ-SOUND JJ-SOUND is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: NY
Posts: 7
Default Waves TDM for windows

Has anyone tried this yet? I read on their web site www.waves.com that all their plugs support now Mix and HD for windows.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-13-2002, 02:37 PM
Rammelt Rammelt is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 340
Default Re: Waves TDM for windows

Yep,

I'm running them.
They DO work and they're also very good.

Regards,
John
__________________
******************
John Rammelt
Producer / Composer / Post
Hajp AB

old site:
Soundfactory JPR
Reply With Quote
  #3  
Old 10-15-2002, 01:59 AM
tonygoodall tonygoodall is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: uk
Posts: 193
Default Re: Waves TDM for windows

I tried the demo that came with HD, but it stopped HD working. May try again when I have the time
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WAVES .. on PROTOOLS LE 8.4 .. windows 7 help please Radenmmusic Pro Tools TDM Systems (Win) 2 11-09-2010 11:58 AM
Waves Plugs & Windows 7 64 bit ??? Mr. Kelly 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 07-27-2010 02:17 AM
Waves Plug-ins in Windows 7 x64 Jerry K. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-26-2009 11:49 AM
Waves 6.0.6 and Pro Tools LE 8 - "Select Waves Plug-ins Folder" - Windows XP toustab 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 19 03-14-2009 02:13 PM
Waves IR1 HTDM for Windows? cachemira Pro Tools TDM Systems (Win) 2 08-30-2004 12:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com