Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-11-2007, 10:37 PM
rossi56 rossi56 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 32
Default missing pane

Hey Guys

seem to have lost track list view and region view panes how do get them back

thanks
Ross
Reply With Quote
  #2  
Old 06-11-2007, 10:49 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: missing pane

Double expand/collapse arrows on either side of the Edit window bottom section.






filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 06-11-2007, 10:58 PM
rossi56 rossi56 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 32
Default Re: missing pane

Thanks filosofem

Bloody hard to see is there any refrence in any of the pull-down menus/
Reply With Quote
  #4  
Old 06-11-2007, 11:24 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: missing pane

No, nor is there any Keyboard Shortcuts.

Ummm... lookup 'The Region List' (Region List Pop-Up Menu) in your Reference Guide.









filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Notes Pane Ozman MIDI 1 09-25-2009 01:27 PM
missing pane rossi56 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-09-2009 06:20 AM
Any way to get MIDI pane to line up with Edit pane? msawitzke Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-04-2009 11:59 AM
Any way to get MIDI pane to line up with Edit pane? msawitzke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-02-2009 05:31 PM
Pane total no PT LE 531 danilo davila 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 10-04-2002 05:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com