Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-14-2021, 11:39 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,341
Default The DUC is struggling

I just got an email notification on a reply to a thread I'd subscribed to, it was posted two months ago!

Not the first time it happens.

And there's the 'access denied' error when you try to post. Tip; I've found that if I removed a link from the tekst, I'd not get the error. Then I could edit the post, paste in the link, and it was fine.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16gb RAM. MacOS 11.6.3 Big Sur. Pro Tools 2020.12.1.191.
Focusrite Scarlett 6i6, Dynaudio BM6p, Command|8, SSL UC1.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-14-2021, 12:41 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,658
Default Re: The DUC is struggling

Got some weird things here aswell but cleaned out the cache in Safari on iphone 12 Pro Max and iPad latest with Safari and all that disappeared
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 07-14-2021, 02:44 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,872
Default Re: The DUC is struggling

I don't get any notifications(but I probably changed a setting for that). I get the Access Denied message fairly often and it seems to mostly happen with a long reply(which stinks if the answer requires a lot of info)
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 07-14-2021, 04:29 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,341
Default Re: The DUC is struggling

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
I don't get any notifications(but I probably changed a setting for that). I get the Access Denied message fairly often and it seems to mostly happen with a long reply(which stinks if the answer requires a lot of info)
I do get notifications fairly consistently. Just now, though, I did not recieve a email that you had responded. I found out by checking in.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16gb RAM. MacOS 11.6.3 Big Sur. Pro Tools 2020.12.1.191.
Focusrite Scarlett 6i6, Dynaudio BM6p, Command|8, SSL UC1.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-14-2021, 04:39 PM
Sugarnutz Sugarnutz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Great State of Mississippi
Posts: 831
Default Re: The DUC is struggling

Trying to post a new thread in Legacy/TDM/Win and getting access denied. Had some image links I thought might have been the problem but still can't post the thread. ???
__________________
Gigabyte z390 Designare
I9 990K 4.7 GHz
64 Gb of DDR4 3200
Gigabyte RX580 8 Gb
Win 10 Pro

15" Mid-2015 MBP 2.2 GHz i7 16 Gb RAM
512 Gb Flash Drive - OS X 10.14.6
Reply With Quote
  #6  
Old 07-15-2021, 01:14 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Sopranos State (NJ)
Posts: 18,967
Default Re: The DUC is struggling

Quote:
Originally Posted by Ben Jenssen View Post
I just got an email notification on a reply to a thread I'd subscribed to, it was posted two months ago!

Not the first time it happens.

And there's the 'access denied' error when you try to post. Tip; I've found that if I removed a link from the tekst, I'd not get the error. Then I could edit the post, paste in the link, and it was fine.
Same here except instead of two months ago it was only 10 days. Haven't gotten an 'access denied' for quite a while. Verizon FIOS has their email run by AOL which I understand has been sold off to who knows whom.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #7  
Old 07-16-2021, 01:12 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,341
Default Re: The DUC is struggling

Now it's getting bad;
I posted a reply a couple of hours ago, and now it's gone. Like it never was posted. I'm shure I posted it. I go there and can't find my post, tried to reload the page, and it never reloads. Something is happening and I'm courious what it is…
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16gb RAM. MacOS 11.6.3 Big Sur. Pro Tools 2020.12.1.191.
Focusrite Scarlett 6i6, Dynaudio BM6p, Command|8, SSL UC1.
Reply With Quote
  #8  
Old 07-16-2021, 02:29 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Sopranos State (NJ)
Posts: 18,967
Default Re: The DUC is struggling

Quote:
Originally Posted by Ben Jenssen View Post
Now it's getting bad;
I posted a reply a couple of hours ago, and now it's gone. Like it never was posted. I'm shure I posted it. I go there and can't find my post, tried to reload the page, and it never reloads. Something is happening and I'm courious what it is…
Very weird. Something I would suggest is to screenshot one's postings - that would at least help soothe one's sanity on whether you posted or not. I have to wonder if any of this is tied to the flooding in Germany and Belgium? I know that the facilities of Plugin Alliance in Germany have had massive flooding - enough that some of the old gear they had modeled have gotten severely water-logged.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #9  
Old 07-19-2021, 07:02 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,341
Default Re: The DUC is struggling

Even weirder; I got this in the email today, the thread is from 2009, and the "new post" isn't even there:

Dear Ben Jenssen,

Nixos has just replied to a thread you have subscribed to entitled - Copy a plug-in to multiple tracks? - in the 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) forum of Avid Pro Audio Community.

This thread is located at:
http://duc.avid.com/showthread.php?t...5&goto=newpost
Here is the message that has just been posted:
***************
After being frustrated with this for years and reading numerous posts about this, I think I finally found a solution.

Set your plugins the way you want them on your track.
Set up automation
Select the tracks you want the same plugin on (with automation settings)
Now hold "shift alt" and reselect that plugin on the track you have it on.
It will copy the plugin to all selected tracks, along with all automation settings


(Also; when I first tried to respond here, I got the access denied thing. That was on Firefox. So I tried Safari, and it worked. Imagine that!)
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16gb RAM. MacOS 11.6.3 Big Sur. Pro Tools 2020.12.1.191.
Focusrite Scarlett 6i6, Dynaudio BM6p, Command|8, SSL UC1.
Reply With Quote
  #10  
Old 07-19-2021, 08:16 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,872
Default Re: The DUC is struggling

Hmmm, using Chrome here, but have also tried Microsoft Edge, but the Access Denied stuff happens on both. I think I hear the Twilight Zone theme.........
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New user and struggling! fraserjoyce macOS 3 02-16-2016 01:52 PM
really struggling mark.jnes Pro Tools M-Powered (Win) 3 01-18-2006 05:33 PM
really struggling mark.jnes Pro Tools M-Powered (Win) 0 12-17-2005 01:45 PM
Struggling - is this possible? protein 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 09-14-2004 07:19 AM
struggling for I/Os wlldeans Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-03-2003 03:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com