Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-21-2011, 11:22 AM
rockridge's Avatar
rockridge rockridge is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: NY, NY
Posts: 919
Default M-Audio Buffer Settings & Protools 9.0.1

Moved to Pro Tools 9 General Discussion.

Last edited by rockridge; 03-22-2011 at 08:41 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M-Audio Buffer Settings & Protools 9.0.1 rockridge Pro Tools 9 6 02-04-2013 06:10 PM
M-Audio Venom not listed in Midi Settings ProTools LE 8 lupodwdm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 20 04-22-2011 12:03 AM
M-Audio Buffer Settings & Protools 9.0.1 rockridge Pro Tools M-Powered (Win) 0 03-22-2011 05:16 PM
Can't hear audio till I change buffer settings jasz7 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-30-2009 08:16 AM
Audio dropout with low buffer settings of 256 drogan88 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-09-2004 09:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com