Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2016, 10:33 PM
Base12 Base12 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Los Angeles
Posts: 19
Default Bug? No session conversion unless logged in

A few weeks ago the Avid servers were down and I was unable to login within Windows PT HD 12.6 or the Application manager. I only work with local sessions, no online projects. I decided to open an old session I had from 6.4 LE As expected, PT offered to convert the session so I can use it in my HD. I've done this many times without problems. This time though, when I went to open the old PT 6 file, the HD system said I had exhausted my project limit and that I should delete some online projects to make room. I was not using the project, I was using local session. I ended up not able to work on the old session for over 12 hours until the servers came back online. Once I logged in, PT converted my local session and I saved it on my hard drive with none of the warnings/blocking displaying anymore.

Is this a bug? Why should I have to login online to open an old PT 6 session song and convert it to the new 12.6 format? This means if my internet is ever down, I am unable to convert old local sessions to new the version. Is this the expected logic in PT HD for this type of processing or is this a bug?

Tx
Reply With Quote
  #2  
Old 12-07-2016, 05:40 PM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,656
Default Re: Bug? No session conversion unless logged in

Try uninstalling Avid App Manager and Cloud Collaboration.
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at reasonable rates
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
  #3  
Old 12-13-2016, 09:54 PM
Base12 Base12 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Los Angeles
Posts: 19
Default Re: Bug? No session conversion unless logged in

I'll try that thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
getting logged out of DUC? musicman691 General Discussion 4 08-11-2014 10:42 AM
Pro Tools session conversion help! jv2612 macOS 2 02-03-2013 07:03 PM
Mac session to PC conversion? idkmybffjill 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-20-2008 12:45 PM
DUC running slow when logged in...? mtung General Discussion 10 04-26-2007 12:43 AM
96k to 48k session conversion donrey Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 10-31-2006 03:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com