Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-12-2010, 02:34 PM
markolone markolone is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Italy
Posts: 29
Default problem pt mpower 8.0.4 windows seven 64 with low latency

i have a news laptop with windows seven 64, i try to install the protools 8.0.4
and i use the interface USB FAST TRACK.

is impossible to recording with low latency , i have setting all
disable aereo ec...power manger...ecc but not way.
when i enable low latency , the maudio fast track fo to 128 bufferm but
the audio input and the playback is full of drop.
with one track .

is a problem of protools on widows 64bit that?

before my last laptop dead i have no problem with my fast track, with
protools 8.0 .

who help me

sorry for my enghish.



PC Wizard 2010 Versione 1.952
------------------------------------------------------------------------------------------
Sistema Operativo: Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7600
------------------------------------------------------------------------------------------


> Platform : Intel Calpella
> Scheda Madre : HP 3659
> Chipset : Intel PM55
> Processore : Intel Core i5 430M @ 2266MHz
> Memoria Fisica : 4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )
> Scheda Video : NVIDIA GeForce G105M
> Hard Disk : Seagate ST9320423AS (320GB)
> DVD-Rom Drive : Hewlett-Packard DVDRAM GT30L
> Tipo Monitor : SAMSUNG - 15 pollici
> Scheda di rete : Broadcom BCM43225 802.11b/g/n
> Sistema Operativo : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7600 (64-bit)
> DirectX : Versione 11.00
> Windows Performance Index : 5.6 su 7.9
__________________
HP HP Pavilion dv6 Notebook PC
Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 430 @ 2.27GHz
4GB DDR3 SO-DIMM
Memoria Totale : 4GB DDR3 SO-DIMM
Velocità Bus di Memoria : 2x 532MHz (1GHz)

Video : NVIDIA GeForce G105M (16 SM4.1 1.23GHz, 512MB DDR3 128-bit, PCIe 2.00 x16)

Seagate ST9320423AS (320GB, SATA300, 2.5", 7200rpm, 16MB Cache)

Sistema Windows : Microsoft Windows 7 Home 6.01.7601 (Service Pack 1)
Conformità della piattaforma : x64

maudio 410, maudio solo
windows vista,quad core intel
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Low Latency Monitoring Problem - PT 8.4 LE Windows 7 Tomposer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-05-2010 04:14 PM
Help big decision! Keep Mpower or go LE? Mikey Ace 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-08-2008 01:05 PM
Can Pro tools le/ Mpower use 2 iloks at same time. Mikey Ace 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-29-2008 06:23 AM
How do Mpower update policies work? Mikey Ace Pro Tools M-Powered (Mac) 1 09-03-2008 11:27 AM
Mpower system in local for completing LE homestudi seth666 Pro Tools M-Powered (Win) 3 04-20-2006 09:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com