Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-03-2010, 10:19 PM
hanshotfirst hanshotfirst is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Default Software opens, but can't start a project.

I looked, and couldnt find this problem in here, so here goes:

I just installed M-powered 8. It opens, but when I try to start a project, it prompts me to name it, and when I do, it will go no further. I can click "save" or hit enter. Doesn't ,matter. It's as if I'm not doing anything. Just sits there.
Yes, the interface is attached, and the most recent driver for my system is installed.
Anyone? Please?

Pro Tools Recording Studio
Pro Tools M-Powered Essential 8
Windows 7 Ultimate 32 bit
Compaq Presario f755us
2G Ram
AMD Turion64x2 (dual core) 1.90 gigahertz
Reply With Quote
  #2  
Old 06-11-2010, 11:05 AM
defiant10k defiant10k is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: CA
Posts: 1
Default Re: Software opens, but can't start a project.

I have the same problem. I will try installing it on a 64-bit system and see if the problem resolves itself.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools Express software - Start Here! Avid Pro Tools Express on Windows 0 03-21-2012 09:11 AM
why can't i just load the software and start elliotbernie Windows 6 07-04-2011 07:02 PM
Start a project from unity or hard drive? djoeyd77 Post - Surround - Video 6 10-05-2010 02:42 AM
003 rack looses communication on start up but pro tools opens normally Cirait 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 09-24-2009 03:58 AM
PT Project with 5.1 software? donpietra Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-12-2003 10:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com