Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2019

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-27-2021, 10:11 PM
BasilF BasilF is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 42
Default A Strange Problem

Let's say that I create a tune. I work on it. I open up a different track to work things out and then bounce it to the main track. What has started to happen is that the bounced track is three 8th notes behind. Adjusting it is no problem but there's more. In the secondary track, if I bounce it to another track and then bounce that one to the main tune, there is no issue. It shows as being on the 1. I've been using PT since 2005. This is a new one. Any ideas?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange GUI problem jeff markham macOS 2 12-15-2015 10:14 AM
A big and Strange problem! SpecTech macOS 0 12-17-2010 01:13 PM
Strange Problem PT 6.9.1 Russ M. Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-17-2007 06:53 AM
Strange Problem--Please help jessmador 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-07-2006 04:39 AM
strange problem lcouri 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-22-2001 12:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com