Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-12-2006, 11:45 PM
mr razor mr razor is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Oslo, Norway
Posts: 87
Default Overdub a track

I'm playing my drums real-time with a midikeyboard on my PT Le7.
I want to play snare and bassdrum on one take, and highhat ect on the next take.

1) How do i overdub a track?
2) Is it a better way to do this with f.ex BFD/DFHS?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2006, 11:51 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Overdub a track

MIDI merge.

Page 191 in the Reference Guide
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 02-13-2006, 06:29 AM
ggesnehu ggesnehu is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 14
Default Re: Overdub a track

record them on separate tracks then merge them. or convert to a stereo audio track.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI Overdub? tabnetic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-30-2006 08:24 AM
Can't find overdub for midi track, Is it a way to sctstudios Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-13-2005 10:30 PM
How do i overdub an AUDIO track??? Mactronix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-29-2002 02:43 PM
How do i overdub a midi track? Mactronix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-28-2002 11:29 AM
Overdub!! Mactronix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-28-2002 07:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com