Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-14-2005, 11:21 AM
jeremyroberts jeremyroberts is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: New York, NY, USA
Posts: 3,020
Default Tiger/PACE incompatibility -- new drivers required

Read this link...

Nice to know they're on top of it.
__________________
--Jeremy
Reply With Quote
  #2  
Old 04-14-2005, 12:19 PM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 990
Default Re: Tiger/PACE incompatibility -- new drivers required

I doubt many "serious" PT users would upgrade to Tiger until Digi qualifies it anyway.
__________________
Armando
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keeps asking me to install PACE drivers again, and again... isotone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 06-03-2016 03:13 PM
Required software extensions are missing (Pace) mriguana macOS 5 09-21-2011 09:47 AM
required software extensions are missing pace sytrusze 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 16 05-17-2011 03:26 PM
pace drivers jeam25 Windows 1 05-03-2011 08:42 AM
New PACE Drivers... The Weed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-07-2005 09:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com