Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-28-2023, 08:36 AM
KenSluiter's Avatar
KenSluiter KenSluiter is offline
Member
 
Join Date: Jul 1999
Location: Los Angeles, CA 90031
Posts: 225
Default footswitch not working

Hi All,

I'm trying to configure a momentary footswitch for punch in/out control through my artist mix.

I believe I have it configured correctly in Eucon (set to record/record), but Pro Tools (which is in quick punch) doesn't respond at all. I've tried switching polarity and power-cycling the artist unit w/ no luck.

What am I missing?

thanks in advance!!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Footswitch Stopped Working With Mbox Pro Kickdrum60 Pro Tools 11 2 05-02-2017 05:06 AM
Footswitch not working Mbox Pro 2 - Pro Tools 10 gbross Windows 2 03-27-2013 04:11 PM
Footswitch stopped working on 003? DWAGS1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 17 10-17-2011 04:01 PM
Footswitch has stopped working. MrChrisos 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-05-2009 06:23 AM
Footswitch Pe-sound VENUE Live Sound Systems 7 01-12-2009 12:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com