Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-06-2008, 03:28 PM
fortblower fortblower is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 9
Default Aurora 8 with ProTools LE/003R

I'm trying to run the Aurora 8 with my ProTools LE/003R via the ADAT via the LT-ADAT-G card. Day one has been frustrating. I can run sessions at 44.1 and 48 kHz, but cannot run sessions at 88.2 or 96 kHz, where it won't give me ADAT optical option under hardware setup. Any ideas?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 9.0.5, iLok issues, Digi 003R+ issues zachbot Pro Tools 9 6 10-12-2011 08:19 PM
96 I/O with Aurora 16 pie55 Pro Tools TDM Systems (Win) 4 02-09-2011 07:02 AM
Protools 8.x hd with lynx Aurora nvtmusic Pro Tools TDM Systems (Win) 3 06-09-2010 02:55 PM
ProTools HD+ Lynx Aurora, expect total cancellation? SimonN Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-21-2009 10:00 AM
aurora 16 ad/da univox1 Tips & Tricks 4 10-28-2006 01:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com