Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2012, 09:53 AM
csa produktion csa produktion is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Sweden
Posts: 33
Default Avid 8x8x8 + Adat Bridge 24?

Hi All,
Can I conect my Adat-Bridge 24 to the new Avid 8x8x8 interface and have 24 Adat channel inputs in PT 10.2?
The Best/Mats
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2012, 10:10 AM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Avid 8x8x8 + Adat Bridge 24?

No, no Legacy port
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Avid HD I/O 8x8x8 Rick Breen Buy & Sell 7 03-05-2014 08:15 PM
For Sale Avid HD I/O 8x8x8 Audio Interface for Pro Tools HD johnwyseone Buy & Sell 0 12-16-2013 09:08 AM
FS: Avid HD 8x8x8 and D/A card doug_hti Buy & Sell 2 07-06-2012 05:35 AM
ADAT to PTMixPlus via ADAT bridge...digital pops? Phattlippz Digidesign Hardware & Software 2 05-28-2006 05:13 PM
cable lenght (fiberoptics) adat to adat bridge olek Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 02-21-2000 07:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com