Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-31-2010, 01:49 PM
Musick_X Musick_X is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Arizona, USA
Posts: 1
Default Arturia Analog Factory SE and Windows 7

I re-installed Pro Tools LE after a crash and went with Windows 7 64-bit. Downloaded all the newest updates and drivers. Everything installed and worked just fine until I tried to install Analog Factory SE from my ignition pack (pack 2 version 2.1). I followed the .PDF directions included and installed the DAE to: "C:/program files (x86)/common files/Digidesign/DAE/Plug-ins" when the installer asked where to install it.

AF stand-alone worked like a champ! First time I opened it it asked me to register, and so I did. However, when I open Pro Tools and the program is loading I get this message:

Pro Tools could not load the following plug-ins either because no valid authorization could be found, the iLok key was not connected or the plug-in was damaged:

Analog Factory.dpm

Move these plug-ins to the "Plug-ins (Unused)" folder?

I tried to uninstall and then re-install to no avail. Same problem occurs every time. Any help with this one? Could be I'm just missing a simple thing.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Arturia Analog Factory and Pro Tools 8 Dizzi45Z Pro Tools TDM Systems (Mac) 21 05-03-2011 10:38 AM
Arturia Analog Factory SE Bob Coulter Pro Tools 9 8 11-07-2010 06:59 PM
Arturia Analog Factory and Pro Tools 7.4 kwswitch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-16-2010 03:53 PM
arturia analog factory 2 stuey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-30-2010 04:40 PM
Arturia Analog Factory Question bmcoonan Virtual Instruments 1 05-28-2009 06:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com