Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-25-2012, 06:59 PM
Timmie Timmie is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Richmond Hill, GA
Posts: 1
Default I keep getting a clicking sound out of no where while recording

I will be recording a track and a clicking sound will come on al the channels. All the cables have been checked, btu I'm sure its the program or interface because once the clicking starts and stops, it repeats at the same amount of time aver and over (for instance every 4 bars or so itll start and stop again). Any help?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-25-2012, 08:01 PM
ozzomorales ozzomorales is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: mexico
Posts: 4
Default Re: I keep getting a clicking sound out of no where while recording

I got the same problem i work whith liquid saffire 56

Help me!!!!
Reply With Quote
  #3  
Old 09-26-2012, 08:33 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,131
Default Re: I keep getting a clicking sound out of no where while recording

I sure wish Avid would make all new members read this thread before they can post
Help us Help You - READ THIS Before Posting!
Without all the details of your system, its impossible to offer any advice. It could be several things, such as:
a corrupted session
improper clocking when using digital connections
a plugin that is in "demo" mode
improper system tweaks
underpowered or under-spec'd computer
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clicking sound in playback xterraguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-05-2012 10:56 PM
Digi 002 clicking sound. irishharry 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-05-2009 10:12 AM
A clicking sound John Mark Eitzel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-01-2009 12:35 PM
Strange clicking sound? artbrut 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-21-2006 06:02 PM
Clicking sound from 192 i/o Guy Staley Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 01-12-2003 02:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com