Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-15-2009, 01:39 AM
Whoz Whoz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: new york
Posts: 10
Default Goliath Play version 1.2 not working please Help

i've searched and found that others were having problems with eastwest Play edition software and Pro Tools 8 as well...

EastWest say its pro tools 8 problem... i updated my pro tools 8 to the latest cs version and and updated my Goliath Play software... i still cant use Play as a plugin in Pro tools 8. when i initiate the plug in it opens up and freezes i can't drag or move it anywhere and i can't load any instruments in it.

is this issue at least being worked on by Digi? or did i miss the solution somewhere?

i dont usually post because i don't usually have too as i'm tech savvy and usually fix what little problems i encounter, myself.

my setup is a dedicated audio computer with no internet access
Pro tools 8 (with lastest cs)
Modded digi 002rack
intel core 2 duo
160GB system drive
500GB audio drive
fantom X6
Avalon 737
Event monitors
Structure full edition
Goliath (eastwest Play edition version 1.2.0)
Reply With Quote
  #2  
Old 03-21-2009, 09:13 AM
Whoz Whoz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: new york
Posts: 10
Default Re: Goliath Play version 1.2 not working please Help

no replies???
Reply With Quote
  #3  
Old 03-25-2009, 07:22 PM
TLarvenz TLarvenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: San Diego, CA USA
Posts: 362
Default Re: Goliath Play version 1.2 not working please Help

Have you heard any update on this?

If I'd have seen on the Digi or Play compato docs or that it didn't work, I would have waited to upgrade rather than paying to be a beta tester...
__________________
Tracey
www.melodiousthunk.net
Reply With Quote
  #4  
Old 03-26-2009, 05:17 AM
Whoz Whoz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: new york
Posts: 10
Default Re: Goliath Play version 1.2 not working please Help

nope still no answer... no replies no comments nothing...
Reply With Quote
  #5  
Old 03-26-2009, 06:47 AM
Mike B. Mike B. is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 29
Default Re: Goliath Play version 1.2 not working please Help

This is the most that I have heard. You may have seen this..

http://www.soundsonline-forums.com/s...29&postcount=4

It would be great if Digi could give us an update.

mb.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-26-2009, 12:24 PM
gavinchan gavinchan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Melbourne
Posts: 116
Default Re: Goliath Play version 1.2 not working please Help

Hi there, im having the same problems as you (as well as many other PT8/PLAY) users are. You CAN at least get the interface working by trashing the preferences and digi volumes using the Digi support tools. Reboot, then open up a new session and try the interface. I got the interface working this way. But BEWARE, PT8/PLAY will crash within 30mins of using it with a loud buzzing sound.....

DIGI / EASTWEST.... GET UR ACT TOGETHER, I dropped big money on this stuff months ago, and it STILL doesnt work properly.
Reply With Quote
  #7  
Old 03-26-2009, 12:49 PM
TLarvenz TLarvenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: San Diego, CA USA
Posts: 362
Default Re: Goliath Play version 1.2 not working please Help

Sadly, it's not just East/West but also Native Instruments too. I'd hate to have to convert a terabyte of nki samples just so I can use them in Structure until this problem is resolved. I don't know of a way to convert the Play stuff.

Ugh.
__________________
Tracey
www.melodiousthunk.net
Reply With Quote
  #8  
Old 03-29-2009, 02:59 PM
Whoz Whoz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: new york
Posts: 10
Default Re: Goliath Play version 1.2 not working please Help

yea i tried messing with the rtas cpu count and lowered it to one from two. that seemed to get me a little more responsive but still unusable.

thanks for chiming in everyone at least i know that its not me and there is nothing wrong with my settings on my pc. hopefully it will be resolved soon... as i cant do anything with my eastwest play library ( who's sounds i use to use everytime i opened up a new session!)
Reply With Quote
  #9  
Old 04-04-2009, 12:23 AM
Michaeldante Michaeldante is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 48
Default Re: Goliath Play version 1.2 not working please Help

Its all a blame game right now... drop $300 on pt8, drop over $300 - $700 on eastwest plugins and support sits on their hands or gives remedial "support" that are temp fixes. Tell me again why Digi releases software that is NOT compatible with VI's or has this many fixes but announces to the world THE BRAND NEW DEAL IS OUT?!

A lil put out now that I went through the book of compatibility only to see i held up my end of the bargin and digi and eastwest didnt. lol
Reply With Quote
  #10  
Old 05-08-2009, 10:58 AM
kheftel kheftel is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Utah
Posts: 15
Default Re: Goliath Play version 1.2 not working please Help

I am a little worried by these threads - I was about to upgrade to PT8 and was also looking at buying the East/West symphonic orchestra... Then I looked at the compatibility grid here and couldn't believe PT8 and PLAY are INCOMPATIBLE!!! Looks like I won't be upgrading until they fix this. This is ridiculous!
__________________
Kawika Heftel
http://www.heftelstudios.com
"Life without music is a journey through the desert."
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Notation view edit while in play cause play to stop working. soybalm Pro Tools 10 1 04-18-2013 11:11 AM
Goliath License not working roberts Virtual Instruments 0 09-18-2011 08:02 PM
Structure Goliath Digi or VST version johnsimmons Virtual Instruments 2 02-06-2008 12:28 AM
Structure - Goliath Version PTL81 Virtual Instruments 1 10-31-2007 03:27 PM
Goliath is an updated version of Colossus Mark Wheaton Virtual Instruments 43 07-30-2007 06:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com