Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2013, 07:58 PM
wfenlon wfenlon is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 29
Default Long delay before playing/recording

Setting up a blank session with my Digi 002 and macintosh, as soon as I hit play or record button and play, I get that spinning rainbow for about 3 minutes before it starts. I can play previous recordings fine. Checked connections but it seems like there is something causing a delay. I think it has happened before but I can't remember changing anything. Thanks in advance for any help. NOTe:Edited as this should have been on the Macintosh forum, but the solution may cover either system. Thanks

Last edited by wfenlon; 01-19-2013 at 08:35 PM. Reason: Macintosh system rather than Windows
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Long delay before playing/recording wfenlon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-22-2013 11:54 PM
long delay when recording or playing back earworms 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-07-2009 03:01 PM
Long Delay before recording starts. Hekler 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-19-2004 03:17 AM
Long (LOOOOOOONG) delay when starting recording yonkiman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-26-2002 01:27 AM
really long delay before recording begins Joseph Grimm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-09-2000 01:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com