Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-31-2012, 05:28 PM
LukeFromBerlin LukeFromBerlin is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Berlin
Posts: 74
Default Toggle Track view ("Opt"+"-") doesn't work

I am still on PT8, but I hope this is the right forum for my problem...

PT Manual (and the DUC) says pressing "Option" and "-" toggles Track view between waveform and volume view (for all tracks)

Somehow this does not work for me, although I WISH I could use this function. I tried everything for hours.

When I press "-" by itself ....the activated region nudges.

When I press "Option" and "-" ... I get this bizarre error message:
"No Automation could be written because automation recording/playback is disabled for each of the individual controls and/or automation recording is disabled in the automation enable window"

I dont WANT to record any automation, I want to toggle the track view


The Shortcuts PDF says this works on "QWERTY" Keyboards only. I have a german keyboard, so it's "QWERTZ" (Y and Z positions are exchanged) ...but that can't be the reason, can it ?

Tried all variations of "Command" and "-", "Option" and "Shift -" etc etc. No chance.

Any clues or thoughts ?

THANX !!
__________________
Soft: ProTools 8.1
OS-X 10.6.8

Hard: ProTools HD 2, PCI-e core & accel, 96 I/O, 192 digital I/O, Sync I/O (not sync HD)
Quad-Core Mac, Intel
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Tuner" and internal "DSP" doesn't work on Mbox 3 Pro luckydjacks FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 129 06-20-2014 04:25 AM
Does "Westmere" qualification apply to "Bloomfield" and "Gulftown" also? bashville Pro Tools 10 5 03-23-2013 04:04 PM
hardware buttons for "preview", "capture" and "punch" evs Post - Surround - Video 1 12-06-2010 01:28 PM
If I "Remove Unused Regions" after "Consolidate", track won't play? el biciclista Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 04-02-2003 11:17 AM
The "FATE" of CM LABS "MotorMix" & "MotorMate". Dum dum dum dum... leon777 Pro Tools TDM Systems (Mac) 21 10-15-2002 01:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com