Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2012, 11:47 AM
adam79's Avatar
adam79 adam79 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Boston, MA
Posts: 597
Default Error Opening Session

When I try opening a session I keep getting this error message:

"This Session is saved on a volume set to "Transfer" only.
If permitted set the voluime(s) in question to "P" (Playback) or "R (record) in the Workspace."



The only way I can open the session is if I save it to my Start-up hard drive; I have the session on an external hard drive. Any suggestions on what I can do?

Thanks,
-Adam
Reply With Quote
  #2  
Old 11-10-2012, 12:35 PM
adam79's Avatar
adam79 adam79 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Boston, MA
Posts: 597
Default Re: Error Opening Session

I just found the thread dedicated to the problem I had and easily fixed it. Just went to the Workspace and changed the Audio value from Transfer to Record. Anyone know what causes the setting to change?

Thanks,
-Adam
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error Opening Old PT Session Imgoinmad Pro Tools 10 3 10-30-2012 08:31 AM
Have you gotten this error when opening a session? Strider Pro Tools 9 4 01-24-2011 01:20 PM
Opening Session Error Edson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-24-2007 11:50 AM
DAE error 51 opening session canoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-26-2006 06:00 PM
Error opening session w/6.1 Pirate Post Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 02-13-2004 12:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com