Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2023, 06:21 PM
FunkzzaJ FunkzzaJ is offline
Member
 
Join Date: Nov 2018
Location: Sweden
Posts: 216
Default VST Host in Pro Tools - new kid in town?

Hi all !

VST host in Pro tools. OK, I know about the existence of Bluecat Patchwork and VEP7. I just installed Waves Studio Rack

It nicely scanned for Waves and non-Waves VST's
It nicely let me instanciate non-Waves VST's
It is nicely priced: FREE

Never heard of it before. Seems to be working here as a VST host in Pro tools Studio 2022.10. Is there a catch? Why no mention of it?

Waiting curiosly at the keyboard (WCATK)

/Tomas
__________________
Free beer tomorrow !!
- but until then -
we're stuck in the present moment
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2023, 08:24 PM
Sardi Sardi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 2,916
Default Re: VST Host in Pro Tools - new kid in town?

https://duc.avid.com/showthread.php?t=421535&page=2


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 01-12-2023, 12:13 AM
FunkzzaJ FunkzzaJ is offline
Member
 
Join Date: Nov 2018
Location: Sweden
Posts: 216
Default Re: VST Host in Pro Tools - new kid in town?

Quote:
Originally Posted by Sardi View Post
https://duc.avid.com/showthread.php?t=421535&page=2


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Free beer tomorrow !!
- but until then -
we're stuck in the present moment
Reply With Quote
  #4  
Old 01-12-2023, 12:15 PM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 7,037
Default Re: VST Host in Pro Tools - new kid in town?

FYI: Waves StudioRack will only See VST3 64 plug-ins.
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at reasonable rates
Demos: brucehayward dot com
SonoBus
Source-Connect: brucehayward
Options for Remote Direction
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Operator position available in Mid-town, NYC kkaplan Employment 1 08-13-2016 02:33 PM
Out of Town Engineer shultzee13 Pro Tools M-Powered (Win) 1 11-08-2007 03:42 PM
host A=Protools,host B=adobe premiere:How to sync? seth666 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-15-2005 11:33 PM
OT: Chris Cavell out of town Lalaman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-11-2003 07:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com