Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-27-2010, 11:32 AM
janthenat janthenat is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default PT LE 8.0.3 will not launch for non-admin user

I've just finished updating our PT LE 8.0 to 8.0.1 then to 8.0.3. The updated version launched and worked correctly while logged in as the local admin user that I used to perform the updates. However, once I'm logged in as one of our managed network users PT is a no go.

At launch, it quits unexpectedly prior to showing the splash screen. In the Console, I'm seeing this...

4/27/10 1:19:02 PM com.apple.launchd[143] ([0x0-0x8b08b].com.digidesign.ProToolsLE[485]) Exited abnormally: Bus error

Anybody have any ideas about this? Thanks.

Sorry, forgot to mention... Mac OS 10.5.8, Dual 2.66 intel, Digi 003 FW
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Education lab needs non-admin user MWCCMedia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-21-2010 09:53 AM
"You cannot run Pro Tools as 'root'. Please login as a user with Admin priviledges... arodriguez@histeriamusic. Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-29-2010 08:59 AM
New Mac user can't launch PT6.7 any help? dwainwright 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-06-2008 06:49 PM
Xpand update not installing - admin user TCDet Virtual Instruments 9 04-15-2006 02:50 PM
Digi User Conference Admin ALERT!!! Targon General Discussion 2 04-17-2002 06:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com