Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-24-2021, 05:42 AM
Reknes Reknes is offline
Member
 
Join Date: Jul 2018
Location: Oslo
Posts: 6
Default Shortcut problem (cmd + E)

Hi! After I updated to 2019.12 the *cmd + E* shortcut does not longer work as it did.

It works fine If I want to split a clip in two, but if I select a piece of the clip a name window opens. If I write a name and presses 'OK' the clip will be cut and have a new name.

This is annoying me so much that I can't do anything at the moment.

Can't find anything about this anywhere. Hopefully some of you knows. :)
Attached Images
File Type: png Skjermbilde 2021-03-24 kl. 13.40.44.png (15.5 KB, 0 views)
File Type: png Skjermbilde 2021-03-24 kl. 13.40.52.png (57.3 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2021, 07:13 AM
devinemke's Avatar
devinemke devinemke is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: NYC
Posts: 40
Default Re: Shortcut problem (cmd + E)

what you are describing sounds like "Auto-Name Separated Clips" has been toggled off. check /Preferences/Editing/. see screen shot below.
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2021-03-24 at 10.09.40 AM.png (57.2 KB, 0 views)
__________________
Devin Emke
Audio Post Production Engineer
Saturday Night Live, NBC
Reply With Quote
  #3  
Old 03-24-2021, 07:41 AM
Reknes Reknes is offline
Member
 
Join Date: Jul 2018
Location: Oslo
Posts: 6
Default Re: Shortcut problem (cmd + E)

Yes!!! Thank you for helping me out of this misery!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10.3.2.8 shortcut problem TableTopJoe macOS 5 02-14-2013 09:15 AM
Alt+[ keyboard shortcut problem Samuca123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-27-2009 01:49 PM
keyboard shortcut problem(s) buddyerkin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 01-07-2005 09:11 AM
Having problem with 1 shortcut amiller Tips & Tricks 2 03-01-2004 03:40 PM
PT 5.1.1 Shortcut problem (command =), Please Help ! lukemaniak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-26-2002 09:34 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com