Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2008, 04:38 PM
lodnum lodnum is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
Default PT7.3 new session blank screen

when trying to create a new session the session screen is blank . No counters ,edit tools,no tracks, basically nothing! It's never done this before. Am I missing something??? A short cut or a way to bring up the main screen(s)
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2008, 07:45 PM
Orange_METaL Orange_METaL is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: TO, Canada
Posts: 16
Default Re: PT7.3 new session blank screen

what happens when you open an old session???
Is everything good...

can you post a snapshot of the computer screen after you have created this 'blank screen session'?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-22-2008, 03:39 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,676
Default Re: PT7.3 new session blank screen

Quote:
when trying to create a new session the session screen is blank . No counters ,edit tools,no tracks, basically nothing! It's never done this before. Am I missing something??? A short cut or a way to bring up the main screen(s)
Hi,

New session opened from within PT don't have tracks and should only have the rulers and edit tools you set personally!(how they we're set in the last loaded session!) are you able to re-create the session as you want it? are the rulers and tools still available? can you select to view the rulers ok in the pulldown menu?? once set they should stay as part of your new session setup.

Maybe you opened up a session from someone else? and their session was set like that!!!

Or you might You need to trash your prefs! if that fails then a re-install of PT! its all in the troubleshooting thread....

http://duc.digidesign.com/showflat.p...fpart=1#177661

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2008, 08:47 AM
Vaporhead Vaporhead is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 576
Default Re: PT7.3 new session blank screen


Hey METal, sorry for going off topic but, it's Werner from NYC. Say hello to the boys at the studio for me.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Welcome to Pro Tools Blank Screen K-Stylez Windows 4 06-19-2013 05:58 AM
Help! Hybrid Blank Screen nicholasivan Virtual Instruments 10 11-17-2010 07:44 PM
blank gray screen on tilt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 01-09-2007 03:40 PM
Please help - Digi002 blank screen jkilbride 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-09-2005 08:22 AM
6.1.1 Hardware set up screen Blank wire 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-17-2003 10:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com