Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-08-2005, 04:58 AM
Barron Barron is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: UK
Posts: 29
Default Reverb 4000 @ 96K...

Hi All..

Cant seem to operate the reverb 4000 in 96k mode connected to my 192 i/o ?? Their seems to be input and output from the reverb 4000 but the returning signal is not coming through...any clues ??
Reply With Quote
  #2  
Old 05-08-2005, 01:53 PM
uno1234 uno1234 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: New York City
Posts: 2,459
Default Re: Reverb 4000 @ 96K...

Is the 4000 set for double wire AES? It's in the I/o page...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ssl 4000 how to de ess? mesa3077boogie General Discussion 5 08-15-2011 06:29 PM
SSL 4000...WOW!!! vocalize 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-01-2007 06:39 AM
MPC 4000 Mikchek 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-07-2005 07:56 AM
cool TC REVERB 4000!!!! Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-16-2003 07:17 PM
About to sell PCM91 in favuor of Ren Reverb-Reverb One - is this a mistake? hokuspocus Pro Tools TDM Systems (Mac) 14 04-15-2002 02:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com