Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-20-2011, 05:57 AM
39lashesmedia 39lashesmedia is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Saint Petersburg
Posts: 9
Default Static "Playback" with Protools and Static "Playback" with windows files

I attempted to get help like 2 days ago on this issue but no help. I've read through the Help us Help you page, I've followed the optimize system thingamajig but no luck.

Whether I'm playing sound from a ProTools 8.0.5. session or using my Mbox 3 for default soundcard for playback on my PC I get this "robot static" playback. I can change my playback buffer under setups, it goes away for the moment, but always come back.

Sandra Lite Report Below:

SiSoftware Sandra

Computer
Model : Sony VPCF13YFX
Workgroup : WORKGROUP
Host Name : 39LashesMedia
User : 39 Lashes Media

Processor
Model : Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 740 @ 1.73GHz
Speed : 1.86GHz
Cores per Processor : 4 Unit(s)
Threads per Core : 2 Unit(s)
Type : Mobile, Quad-Core
Integrated Data Cache : 4x 32kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size, 2 threads sharing
L2 Cache : 4x 256kB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 threads sharing
L3 Cache : 6MB, ECC, Synchronous, ATC, 12-way, Exclusive, 64 byte line size, 16 threads sharing

Computer
Mainboard : Sony VAIO
BIOS : AMI (OEM) R0190Y9 10/20/2010
Bus(es) : PCI PCIe IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus
Multi-Processor (MP) Support : No
Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : Yes
Total Memory : 8GB DDR3 SO-DIMM

Chipset
Model : Sony Core (Clarksfield/Lynnfield) DMI
Front Side Bus Speed : 2x 2.4GHz (4.79GHz)

Chipset
Model : Sony Core Mobile (Clarksfield) UnCore
Front Side Bus Speed : 2x 2.13GHz (4.26GHz)
Total Memory : 8GB DDR3 SO-DIMM
Channels : 2
Memory Bus Speed : 2x 665MHz (1.33GHz)

Memory Module(s)
Memory Module : Kingston 9905428-043A00LF 4GB DDR3 SO-DIMM PC3-10700S DDR3-1334 (9-9-9-25 4-34-10-5)
Memory Module : Kingston 9905428-043A00LF 4GB DDR3 SO-DIMM PC3-10700S DDR3-1334 (9-9-9-25 4-34-10-5)

Video System
Video Adapter : NVIDIA GeForce GT 425M (96 SM5.0 1.12GHz, 1GB, PCIe 2.00 x16)

Graphics Processor
OpenCL Processor : NVIDIA GeForce GT 425M (96SP 2C 1.12GHz, 1GB)
Compute Shader Processor : NVIDIA GeForce GT 425M (96SP 1.12GHz, 1GB)

Storage Devices
TOSHIBA MK6465GSXN (640.1GB, SATA300, 2.5", 5400rpm, 8MB Cache) : 596GB (C:)
Optiarc DVD RW AD-7710H (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache) : N/A (E:)

Logical Storage Devices
System Reserved : 100MB (NTFS)
Hard Disk (C:) : 586GB (NTFS) @ TOSHIBA MK6465GSXN (640.1GB, SATA300, 2.5", 5400rpm, 8MB Cache)
Recovery : 10GB (NTFS)
Hard Disk (Q:) : N/A
Optical Drive (E:) : N/A @ Optiarc DVD RW AD-7710H (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache)

Peripherals
LPC Hub Controller 1 : Sony PM55 LPC Interface Controller
Audio Device : Sony P55/PM55/3400 High Definition Audio
Audio Codec : Realtek Semi High Definition Audio
Audio Device : Sony GF108 High Definition Audio Controller
Audio Codec : nVidia 0014h
Audio Codec : nVidia 0014h
Audio Codec : nVidia 0014h
Disk Controller : Sony P55/PM55/3400 6 port SATA AHCI Controller
Disk Controller : Sony PCIe SD/MMC Host Controller
Disk Controller : Sony PCIe SD/MMC Host Controller
USB Controller 1 : Sony P55/PM55/3400 USB2 Enhanced Host Controller
USB Controller 2 : Sony P55/PM55/3400 USB2 Enhanced Host Controller
USB Controller 3 : Sony uPD720200 USB 3.0 Controller
FireWire/1394 Controller 1 : Sony FireWire Host Controller
SMBus/i2c Controller 1 : Intel ICH SMBus

Printers and Faxes
Printer : Microsoft XPS Document Writer (600x600, Colour)
Fax : Microsoft Shared Fax Driver (200x200)

Network Services
Network Adapter : Marvell Yukon 88E8057 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (Ethernet)
Network Adapter : Intel(R) Centrino(R) WiMAX 6250 (Ethernet)
Wireless Adapter : Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6250 AGN (802.11g (ERP), WEP n-bit, 54Mbps)

Power Management
Mains (AC) Line Status : On-Line
Battery No 1 : 98%

Operating System
Windows System : Microsoft Windows 7 Home 6.01.7600
Platform Compliance : x64

Windows Experience Index
Current System : 5.9
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002 rack "clicks" and Windows beeps when "Setting Up Midi" or sw0mgt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-03-2012 03:42 PM
playback buffer size and "static" with rhythm guitar tracks chrisad2 Pro Tools M-Powered (Win) 1 02-14-2012 08:49 AM
recurring "fffssst" /static sound drasmith 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 11-06-2010 05:03 PM
horrible digital static or "feedback" sound JoeQ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-01-2009 08:34 AM
Audio files "on volumes unsuitable for playback" Fritz12534 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-15-2008 04:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com