Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-23-2002, 01:37 AM
davip davip is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Seattle
Posts: 528
Default 002 standalone mode

Did I miss some info on the 002 page?

What type of eq, dynamics, and reverb and how many instances of each are available, and where do they show up in the signal path?
__________________
Dual 2.3 GHz PowerPC G5
2.5GB RAM
OS 10.4.6
HD 2 Accel
PT 7.1cs9
192 I/O
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2002, 01:03 AM
davip davip is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Seattle
Posts: 528
Default Re: 002 standalone mode

Those are fine assumptions, but what are the true answers!
__________________
Dual 2.3 GHz PowerPC G5
2.5GB RAM
OS 10.4.6
HD 2 Accel
PT 7.1cs9
192 I/O
Reply With Quote
  #3  
Old 07-24-2002, 01:25 AM
davidp158 davidp158 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Belleuve, WA, USA
Posts: 804
Default Re: 002 standalone mode

I'm surprised to find out that the DSP effects are only available in the standalone mixer mode. While the DSP may not be the greatest audio quality, it could be useful to take some strain off the CPU when recording/mixing with PTLE. It almost seems like a waste to offer them in an 8 channel mixer. Oh well...

dave patterson / knobville
Reply With Quote
  #4  
Old 07-26-2002, 04:59 PM
davip davip is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Seattle
Posts: 528
Default Re: 002 standalone mode

How about an answer to the original question? In standalone mode do you get EQ and dynamics on each channel. If so what type? How about the reverb?
__________________
Dual 2.3 GHz PowerPC G5
2.5GB RAM
OS 10.4.6
HD 2 Accel
PT 7.1cs9
192 I/O
Reply With Quote
  #5  
Old 07-31-2002, 02:46 PM
davip davip is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Seattle
Posts: 528
Default Re: 002 standalone mode

No one knows? Really?
__________________
Dual 2.3 GHz PowerPC G5
2.5GB RAM
OS 10.4.6
HD 2 Accel
PT 7.1cs9
192 I/O
Reply With Quote
  #6  
Old 07-31-2002, 06:17 PM
Duardo Duardo is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 978
Default Re: 002 standalone mode

As I understand it, EQ and dynamics on every channel and one or two global reverbs. Who knows, maybe they're being purposefully vague on this because they're not yet sure exactly what they'll be able to fit in there?

-Duardo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002 standalone mode alon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-06-2013 07:14 PM
888/24 in Standalone mode Jantzen Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-16-2009 03:38 PM
Standalone mode? Plectrum 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 01-09-2005 01:17 AM
888 Standalone mode Siegfried Meier Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-11-2004 03:20 AM
Studio 882 I/O in standalone mode ? nymo Digidesign Hardware & Software 0 04-10-2003 04:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com