Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2013, 06:39 PM
TVPostSound's Avatar
TVPostSound TVPostSound is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,341
Default AJA-GEN10 Trilevel HD and SD Sync generator

As new, barely used, includes power supply.

Specs here:
http://www.aja.com/en/products/mini-converters/gen10/

$275
__________________
IMDB
Reply With Quote
  #2  
Old 09-19-2013, 12:26 AM
TVPostSound's Avatar
TVPostSound TVPostSound is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,341
Default Re: AJA-GEN10 Trilevel HD and SD Sync generator

To the top.
__________________
IMDB
Reply With Quote
  #3  
Old 02-19-2014, 12:53 PM
TVPostSound's Avatar
TVPostSound TVPostSound is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,341
Default Re: AJA-GEN10 Trilevel HD and SD Sync generator

Up again before fleaBay
__________________
IMDB
Reply With Quote
  #4  
Old 08-16-2014, 05:34 PM
TVPostSound's Avatar
TVPostSound TVPostSound is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,341
Default Re: AJA-GEN10 Trilevel HD and SD Sync generator

Just realized I still had it.

Bump
__________________
IMDB
Reply With Quote
  #5  
Old 08-17-2014, 02:26 PM
bad jitter bad jitter is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Tellus
Posts: 1,383
Default Re: AJA-GEN10 Trilevel HD and SD Sync generator

Sorry for OT, but why are you selling it?
Reply With Quote
  #6  
Old 10-12-2014, 03:54 PM
TVPostSound's Avatar
TVPostSound TVPostSound is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,341
Default Re: AJA-GEN10 Trilevel HD and SD Sync generator

Quote:
Originally Posted by bad jitter View Post
Sorry for OT, but why are you selling it?
Because I have 2 of them!!

One system now runs internal, strictly for editing, the other system uses one (AJA GEN10) with a SYNC HD to run Video Satellite, and machine laybacks.
All of my shows are now 23.976. with some 29.97 for cable networks still doing 480P
__________________
IMDB
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AJA Gen10 HD/SD Tri level sync generator with Power Supply TVPostSound Buy & Sell 1 03-01-2015 05:28 PM
FS: AardSync II master sync generator €320 Baba Omar Jun Buy & Sell 2 11-06-2014 01:47 AM
FS: AardSync II master sync generator $275 jeremyroberts Buy & Sell 1 06-27-2012 06:35 PM
Sync Generator to resolve PT with Blackmagic Extreme card garnoil Post - Surround - Video 12 03-15-2011 05:29 PM
does ANYONE actually have trilevel sync? Richard Fairbanks Post - Surround - Video 5 11-03-2005 08:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com