Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-26-2005, 10:43 PM
LaForestPoetry18 LaForestPoetry18 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 109
Default New Power Mac Dual-Core G5 2.0 GHz,2.5 of RAM...

Brand new Power Mac Dual-Core G5 2.0 Ghz, 2.5 of RAM, 160GB internal HD, 200GB external FW HD,20 Cinema Display, purchased 21 DEC 2005, I'm running ProTools 7.0 Le lcs on MBox 2, LIVE 5, REASON 3.0, & GARAGEBAND 2.2. The only other equipment that I am useing is the KORGmicKONTORL.
ProTools was saying; that I was "Falling short on system using" and I find this far out of reach. So how do I fix this? DO I buy more RAM, is there something else that I need to turn off that is NOT covered in the manual? I mean I have a top of the line system and yet I am recieving a constant error message... to say I'm confusued is an undersatement. I had an Apple eMac G4 for about 3 to 4 months w/ the org. MBox & no prbs., I debated abouted the upgrade to 7.0 after reading so many issue with it, but I decided to still to take the plung, and so here I am stuck with issue, with a brand new computer, that is beyond the standard, so digi or anyone esle can't point the finger at at Apple this time, cause it's not thier fault. This IS NOT a QUAD, it's just a standard DAUL-CORE that for some reason, 7.0 has an ISSUE with and DIGI NEEDS to FIX ASAP, and I MEAN ASAP, for everyone that supports DIGI, from PC, APPLE, HD, LE, $500.00 to $500.000.

I've been sitten back a watching, listening, saying very, very little...
I started out as a PC user, back in in May 2005, swicthed.
I am LOYAL to my fellow users, and to DigiDesign

DIGIDesigin be LOYAL to US.

La Forest Gray
Producer/composer
Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2005, 11:01 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: New Power Mac Dual-Core G5 2.0 GHz,2.5 of RAM...

Did you do EVERYTHING listed in the "GENERAL SETUP & TROUBLESHOOTING" thread? Have you TURNED off Spotlight? Did you SET your PERFORMANCE to "Highest" in the Energy Settings? Does THE problem persist IF you increase the HW buffer size?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dual 2 GHz G5 Power PC vs. 2.66 GHz iMac Intel Core 2 Duo dminor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 10-20-2009 12:06 PM
Single core vs. dual core vs. quad core John Peeples Tips & Tricks 9 11-07-2007 04:28 PM
AMD Dual Core Optimizer and WinXP SP2 Dual Core Hotfix PRS4LIFE 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-10-2007 09:29 AM
no CPU power on my Intel Dual Core 2Ghz?? Jeroen Wolff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-17-2006 06:26 PM
Power Mac G5 dual 2.7 or new Single-Dual Core 2.3? magicm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-26-2005 04:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com