Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-18-2001, 05:25 PM
dss dss is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: San Francisco
Posts: 140
Default SC with 3rd party USB

recently i went through a conversion to USB from Serial on my rackmounted 9600.

all was working beautifully until i tried to get to SC from ProTools or Logic Audio.

nothing but hassles.

stried updating to 3.0, re configured OMS and everything else.

nothing but stuck notes and a headache, and a highly unimpressed client.

digi support was not helpful, however, the folks at emagic suggested that i try switching back to serial port action.

i did and it is just fine now.

why won't this work via 3rd party USB cards?

anyone know?

is there a workaround?

dss
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3rd Party IO JSR Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-27-2011 06:51 AM
3rd party HUI with new 003? KroNEe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-01-2007 01:53 PM
3rd Party DAW Average_Joe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-18-2006 01:14 PM
Pt 7...Is the party over? creeper59 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 01-20-2006 01:53 AM
AES Party¿¿¿¿¿¿¿¿¿ Dog BBQ General Discussion 0 08-20-1999 12:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com