Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2004, 10:12 AM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,501
Default 888 Standalone mode

Can an original 16 bit 888 not be used in Standalone mode as a D/A converter?? Can't seem to make it work. Thanks.

Best regards,
Siegfried Meier
Reply With Quote
  #2  
Old 06-11-2004, 03:20 AM
M.K.BEAT M.K.BEAT is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Hamburg,GERMANY
Posts: 130
Default Re: 888 Standalone mode

No, it can`t.

888/24, 192 I/O can`t do it ....

No current Digidesign TDM Audio-Interface is working standalone....

All the best,
M.K.BEAT
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002 standalone mode alon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-06-2013 07:14 PM
888/24 in Standalone mode Jantzen Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-16-2009 03:38 PM
Standalone mode? Plectrum 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 01-09-2005 01:17 AM
Studio 882 I/O in standalone mode ? nymo Digidesign Hardware & Software 0 04-10-2003 04:51 PM
002 standalone mode davip 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-31-2002 06:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com