Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-02-2022, 06:44 PM
CajunKev CajunKev is offline
Member
 
Join Date: Sep 2022
Location: Los Angeles, CA
Posts: 2
Default No Artist Mix on EuControl Surfaces Tab

Hi all,

I have two Artist Mix surfaces that previously worked fine. I recently bought a new Mac Studio Ultra and migrated from my prior MacBook Pro installation. I'm running the same cables I was using before to the same network switch I was using before as well as the same cable to connect the switch to the computer.

No matter what I do I cannot see either Artist Mix on the Surfaces tab of EuControl Settings:
- I'm running the latest version of MacOS - 12.6.
- I updated EuControl to the latest (Sept. 2022) version.
- I fully uninstalled and reinstalled EuControl 2022.9 several times.
- I ran the Discovery Bonjour app and saw nothing there for EuControl; I changed my computer name and then was able to see some EuControl information. With Logic Pro X running, it added a few more lines - screenshot attached.
- I haven't yet tried to run to a Thunderbolt dock on the way to the computer. Is this really necessary?

Sure would appreciate some help on getting these fine devices running.

Thanks so much!
Kevin
Attached Images
File Type: jpg Discovery App.jpg (95.9 KB, 0 views)
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EuControl My Surfaces Order Mixmaster Rick Avid S1, S3, Dock and Control App 4 11-12-2021 12:00 AM
Avid S1 suddenly disappeared from My Surfaces (EuControl) OpiZA Avid S1, S3, Dock and Control App 3 10-08-2021 11:24 AM
EuControl 20.6.1.3 not working on Mojave with Artist Control and Artist Mix SvenIsak Avid S1, S3, Dock and Control App 3 10-09-2020 01:59 AM
Missing VCA's in EuControl Surfaces ThomasHQ Avid S1, S3, Dock and Control App 16 04-03-2019 01:26 PM
Digigrid and Artist/S3 Surfaces Josh Voyles Third Party Interfaces 3 04-17-2015 05:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com