Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools | Carbon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-09-2020, 07:29 AM
IrelandM IrelandM is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Carrickfergus Northern Ireland
Posts: 97
Default ProTools Carbon webpages / demo

To Avid,


I seem to only be able to view ProTools Carbon web pages in Japanese.
(High Sierra version 10.13.4 web browser).
Is this a bug on the Avid website also how can I try a demo for ProTools Carbon on MacOS.


Regards
Reply With Quote
  #2  
Old 12-09-2020, 07:37 AM
Sardi Sardi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 2,373
Default ProTools Carbon webpages / demo

Try a different browser.

I typically use Safari, but a while back the AVID site displayed German text. Open the site in Chrome and it’s fine.

Also, you can’t try Pro Tools Carbon unless you get a dealer to loan you the hardware. Carbon is the interface.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 12-09-2020, 07:54 AM
K Roche's Avatar
K Roche K Roche is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wilds of Wyoming
Posts: 1,443
Default Re: ProTools Carbon webpages / demo

Quote:
Originally Posted by IrelandM View Post
To Avid,


I seem to only be able to view ProTools Carbon web pages in Japanese.
(High Sierra version 10.13.4 web browser).
Is this a bug on the Avid website also how can I try a demo for ProTools Carbon on MacOS.


Regards
it could be browser and or how that relates to being in Ireland ?

For some fairly extensive video reviews and info Try the Youtube playlist for Carbon

https://www.youtube.com/playlist?lis...ORbbMLEmYekJAY
__________________
System :
Avid Carbon interface , PT Ultimate 2021.6 .....Mid 2020 iMac 27" 3.8GHz 8-core i7 10th Gen processor,,128GB 2666MHz DDR4 memory,,2TB SSD storage,,Radeon Pro 5700 XT with 16GB of GDDR6 memory,, on Catalina 10.15.7

"Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding" Albert Einstein

Enjoy the Journey
.... Kev...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools Input to Record Internal Sounds (e.g., webpages) jgiannis Pro Tools 10 2 09-19-2017 04:50 AM
protools 11 demo gregopa Pro Tools 11 2 08-03-2013 02:04 PM
Protools 10 Demo? DaveSans VENUE Live Sound Systems 1 12-21-2012 01:49 PM
OT: I forgot how to build webpages. WorldOfWiz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-30-2003 08:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com