Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2010, 07:17 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default no audio on greyed out regions

i've got a session and i dont know what the heck i did but alot of regions of audio are greyed out, the wave form is present but no audio is passing thru.

macbook pro 10.5.6
pro tools 8.0.1 (came with 11 rack)
__________________
mac pro dual 2.66, 9 gigs ram 10.5.6
macbook pro 2.4 ,4 gigs ram 10.5.6
Digi 003+ (BLA SIG MOD)
FOCUSRITE 828
VINTECH X73
PTLE 8
Reply With Quote
  #2  
Old 06-10-2010, 07:25 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,606
Default Re: no audio on greyed out regions

muted all the regions or, have I/O problem
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 06-10-2010, 08:47 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default Re: no audio on greyed out regions

I don't think so.
I could have 4 regions within one track and three would be greyed out and not play audio. Where as the region that is not Greyed out will play.
__________________
mac pro dual 2.66, 9 gigs ram 10.5.6
macbook pro 2.4 ,4 gigs ram 10.5.6
Digi 003+ (BLA SIG MOD)
FOCUSRITE 828
VINTECH X73
PTLE 8
Reply With Quote
  #4  
Old 06-10-2010, 08:55 PM
emorganproductions emorganproductions is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Vancouver, BC
Posts: 137
Default Re: no audio on greyed out regions

You totally muted your regions. Highlight the grayed out regions, go to the 'regions' menu, and hit mute/unmute. Or just hit Command+M.
__________________
Evan

Click me...


MacBook Pro 2.8 GHz intel i7, 16GB / OSX 10.10.5 / PT 11.3.2 / UA Apollo
Reply With Quote
  #5  
Old 06-11-2010, 08:32 AM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default Re: no audio on greyed out regions

thanks , that was the problem.
__________________
mac pro dual 2.66, 9 gigs ram 10.5.6
macbook pro 2.4 ,4 gigs ram 10.5.6
Digi 003+ (BLA SIG MOD)
FOCUSRITE 828
VINTECH X73
PTLE 8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
greyed out regions in tracks urumita Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 02-21-2024 05:57 PM
delete unused regions greyed out webstereo Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 10-10-2008 04:50 PM
Regions Greyed Out? JB3 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-24-2007 07:28 PM
PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed MixerGuy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 02-20-2007 08:50 PM
Help - Audio regions greyed out sidereal-studios Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 02-16-2002 01:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com