Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-26-2010, 06:43 AM
Daniel Sasso Daniel Sasso is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 135
Exclamation Automation Help - Weird Behavior

Something very weird is happening whit my automation, I posted on Post-Production Forum, but nobody answered me... Can you help me, guys?

http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=270127
__________________
Mix Stage 1 PT HDX Ultimate 2022.12 D-Control HD I/O Hackintosh i9 12900K 32 Gb RAM OSX 12.6.7

Mix Stage 2 PT HDX2 Ultimate 2023.6 S6 MTRX I/O Hackintosh i7 8700K 32 Gb RAM OSX 12.6.7

Mix Stage 3 PT HDX Ultimate 2023.6 D-Command HD I/O Hackintosh i7 8700K 32 Gb RAM OSX 12.6.7

ADR PT MBox Studio Ultimate 2023 Mac Mini M1 8 Gb RAM OSX 13.4.1

Edit 1 PT HDN PCIe 2023.6 96 I/O Intel i7 6700K 32 Gb RAM.OS Windows 10

Estúdio JLS Facilidades Sonoras
São Paulo - Brazil

Reply With Quote
  #2  
Old 03-26-2010, 07:53 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,629
Default Re: Automation Help - Weird Behavior

Worked fine here. Both values were written.

PT8.0.1cs1 on a Dual 2.3G5.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2010, 09:59 AM
Daniel Sasso Daniel Sasso is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 135
Default Re: Automation Help - Weird Behavior

weird, i tested this on 2 different machines. Steps:

uncheck "include send in trim mode" (Preferences>Mixing)
trim only one channel
automation preview turned on
write send and volume automation on the same channel
punch preview

Maybe i'm going crazy... i will test again
__________________
Mix Stage 1 PT HDX Ultimate 2022.12 D-Control HD I/O Hackintosh i9 12900K 32 Gb RAM OSX 12.6.7

Mix Stage 2 PT HDX2 Ultimate 2023.6 S6 MTRX I/O Hackintosh i7 8700K 32 Gb RAM OSX 12.6.7

Mix Stage 3 PT HDX Ultimate 2023.6 D-Command HD I/O Hackintosh i7 8700K 32 Gb RAM OSX 12.6.7

ADR PT MBox Studio Ultimate 2023 Mac Mini M1 8 Gb RAM OSX 13.4.1

Edit 1 PT HDN PCIe 2023.6 96 I/O Intel i7 6700K 32 Gb RAM.OS Windows 10

Estúdio JLS Facilidades Sonoras
São Paulo - Brazil

Reply With Quote
  #4  
Old 03-26-2010, 10:10 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,629
Default Re: Automation Help - Weird Behavior

Here's what I did:

Unchecked box in Prefs
I put all channels in Trim and Latch.
Turned on Preview.
Adjusted the fader and send.
Pressed Punch Preview.
Both changes were written.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-26-2010, 10:32 AM
Daniel Sasso Daniel Sasso is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 135
Default Re: Automation Help - Weird Behavior

i will do more tests and write veeeeeeeeery carefully what I did and my results. Tks Drew!
__________________
Mix Stage 1 PT HDX Ultimate 2022.12 D-Control HD I/O Hackintosh i9 12900K 32 Gb RAM OSX 12.6.7

Mix Stage 2 PT HDX2 Ultimate 2023.6 S6 MTRX I/O Hackintosh i7 8700K 32 Gb RAM OSX 12.6.7

Mix Stage 3 PT HDX Ultimate 2023.6 D-Command HD I/O Hackintosh i7 8700K 32 Gb RAM OSX 12.6.7

ADR PT MBox Studio Ultimate 2023 Mac Mini M1 8 Gb RAM OSX 13.4.1

Edit 1 PT HDN PCIe 2023.6 96 I/O Intel i7 6700K 32 Gb RAM.OS Windows 10

Estúdio JLS Facilidades Sonoras
São Paulo - Brazil

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
please help with this weird behavior Anibal macOS 8 05-05-2013 11:12 AM
Weird Automation Behavior Daniel Sasso Post - Surround - Video 2 03-26-2010 07:55 AM
Hey Digi - weird DUC behavior? Slim Shady 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-25-2008 04:27 PM
Weird links behavior Oroz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-03-2006 10:00 PM
Weird Behavior from my Mix+ rig dobby12 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-28-2005 07:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com