Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-15-2006, 09:55 AM
willw willw is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: London, UK
Posts: 11
Default \"Select\" in Regions List greyed out????

I have a large number of audio regions in the regions list (from a little multitrack drum editing), and I can not seem to be able to clear the unused ones. The Select is greyed out in the Regions Menu.

When I hide auto-created regions, the select comes back on line but that does not help me to remove the large number of unused regions (which were of course auto-created). Is there a limit to the nubmer of Regions you can manage in the regions list?

Any ideas much appreciated.

Will

HD3 PT7.1 cs9
96
G5 10.4.6
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2006, 11:52 PM
Scott Goldberg Scott Goldberg is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: SF Bay Area USA
Posts: 1,066
Default Re: \"Select\" in Regions List greyed out????

Strange little anomalies like that often get fixed by doing two things. Repairing disk permissions on your startup drive, and trashing preferences, and deleting Digidesign databases, etc. These wind up being the usual files that get corrupted easily. Check Digi's basic problem fixes that are usually posted at the beginning of this forum. There's usually a list of the regular "fix-its" computers have a habit of un-fixing.

I have an application that repairs disk permissions and does a smart back up from my system drive to a cloned partitioned external drive or to another internal drive, and I run this after each session day. It seems to keep a lot of those kinds of things from happening, or it just fixes them next time I start up Pro Tools. Good luck!
__________________
Scott Goldberg
Gold Recordings
http://www.goldrecordings.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Key command to de-select regions previous and next regions? jkuehlin Pro Tools 10 1 08-03-2013 06:52 AM
How do I select multiple regions in the clip list? Moviesound Post - Surround - Video 5 08-25-2012 05:31 AM
Selecting in regions list doesn't select in edit window peytontodd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-15-2011 02:33 PM
Regions List...select or deselect multiple options? RobbaDobba 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-23-2010 07:09 AM
Regions list "Select" dialog greyed out?? ilovemyssl Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-11-2006 08:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com