Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-21-2005, 09:46 PM
actualsizeaudio actualsizeaudio is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Hartford, CT USA
Posts: 418
Default Sync i/o not working

My sync I/O has only a yellow light around the power button when it is turned on, no other signs of life. I can not update the firmware from withtin Pro Tools. When I click that button on the peripherals page nothing happens. Anyone have any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-22-2005, 04:59 PM
Chief Technician Chief Technician is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Default Re: Sync i/o not working

Quote:
Anyone have any ideas?
Reupdate the firmware. I know you said you can't do this, but I do believe you can. Forget that the SYNC I/O will not boot up. Just go through the firmware update procedure as if life is peachy, and it should find it and attempt to update it. Whether or not it actually solves your problem is another matter. I had this happen on 1/3 (yes, 33%!) of our systems when updating to v6.4.1. Fortunately, a 2nd firmware upload did the trick.
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SYNC HD Not Working Epik Productions Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-12-2024 03:16 PM
Sync not working Nathan W. Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-08-2011 03:15 PM
Sync I/O Varispeed not working fm_xtk Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-04-2005 01:32 PM
Is 9 pin working from the Sync I/O? John McDaniel Post - Surround - Video 1 05-28-2002 08:32 AM
Sync I/O not working with Mix Plus! johnnyv Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 05-08-2002 09:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com