Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-03-1998, 04:09 AM
Lelle Lelle is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Nīmes, France
Posts: 3
Default Sample Cell Software Install

When installing SampleCell software, I get the following error message during setup:
"Is20inst caused a general protection fault in the GDI.EXE module at 0010:000000ad": what
on earth does this mean and how can I correct
it in order to install the card??
Reply With Quote
  #2  
Old 11-03-1998, 02:05 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,877
Default Re: Sample Cell Software Install

Odds are that you have a memory resource conflict. On the Sample Cell card there is a rotary switch. This switch is mainly used if you have more then one SC II card in the system. The Switch goes from ID 0 to 6. Each ID sets the sample Cell card to a specific set of Memory ranges. I don't remember what the ranges are for each ID, but they are listed in manual.

The GDI.exe could also be a sign of a conflict with the video driver on your system, or it is conflicting with the memory ranges of the video card. You could try going to a standard vga video driver and then try to install the software again. Your best bet is trying a different ID.

-bm-
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-1998, 01:30 AM
Lelle Lelle is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Nīmes, France
Posts: 3
Default Re: Sample Cell Software Install

Yes, I've tried all this, with no effect.
In fact, it's all about knowing exactly what the error message means in order to correct it.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-1998, 08:00 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,877
Default Re: Sample Cell Software Install

Lelle-

Go ahead and call in for support, our number is (650) 842-6699. I'm not sure what is going on and the tech who knows this best answers the PC phone cue.

-bm-
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 11-17-1998, 02:47 AM
Lelle Lelle is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Nīmes, France
Posts: 3
Default Re: Sample Cell Software Install

Well, I can't get through at the number you gave me (I'm calling from France) so I wonder if you could process my original inquiry made with a TSR a week ago or so and pass it over to the Tech who knows about these things.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Timing Sample Cell PCI vs. Sample Cell mloecker Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-17-2001 08:39 AM
sample cell II upgrade to sample cell soft robi3 Digidesign Hardware & Software 1 05-23-2001 08:24 PM
Sample Cell Software Sampler?? stpaul Digidesign Hardware & Software 0 09-22-2000 07:02 PM
Sample Cell software mchild Digidesign Hardware & Software 1 08-28-1999 09:16 AM
Conflicting DAE and DgiSystem INIT with Sample Cell 2.1.1 software tubajay Digidesign Hardware & Software 3 05-17-1999 05:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com