Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-03-2012, 07:57 PM
SteveOwens SteveOwens is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Los Angeles
Posts: 5
Default Help Please..All Lights on Digi 003 and Not Working

I don't know why the Digi 003 Console lights are on and it's not working... Is there a a rest or do I need to have it repaired. i tried a different Firewire cable... the green light in back of unit is on for firewire.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2012, 03:10 PM
GregV GregV is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Tokyo, Japan
Posts: 405
Default Re: Help Please..All Lights on Digi 003 and Not Working

Can you give more information? Does PT launch? Can you see the 003 in Workspace? Will PT play but you don't hear anything?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-04-2012, 06:43 PM
SteveOwens SteveOwens is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Los Angeles
Posts: 5
Default Re: Help Please..All Lights on Digi 003 and Not Working

the LCD bar is solid yellow... and every other light on the system is lit up. Nothing works. I can click a button on a few things and lights go out. I tried to go to Utility and it doesn't do anything.

Also I tried pluging in Digi 003 Console to my Windows 7 Machine to see if was my computer. It found the Digi 003 and installed the driver but still the same...all the lights on.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-06-2012, 11:17 PM
peterreal peterreal is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: United States
Posts: 10
Default Re: Help Please..All Lights on Digi 003 and Not Working

I had a similar issue when I got my 003 console a few months ago. when i first booted up PT it all looked good, but no levels, no sound. It took me a week of trying different things until i noticed that the green light on aux in (upper right corner) was lit. when i toggled it off, then everything worked. evidently if aux in is lit, nothing from inputs to console will register. hope that helps. (U of O Steve Owen? If so I took theory and counterpoint from your dad, Hal)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBOX 3, No lights, No working gaberuizca FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 1 01-08-2014 08:25 AM
Mbox 3 Not Working - 3 Red Lights EvilCheese FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 3 01-07-2014 09:24 PM
Flashing Peak Lights - Control 24 Not Working davedanger ICON & C|24 0 03-26-2009 12:40 PM
LED lights not working right on Digi 002R - new problem lotusstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-13-2007 06:29 AM
digi pre lights dat Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-30-2005 02:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com