Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-08-2016, 09:41 AM
11miles 11miles is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 122
Default FS: Protools HD12 with ilok

Have one to spare,

so i am selling it with the ilok2;

-1x perpetual license valid until nov16, currently on 12.5.2. HD

asking 1200EUR, personal pickup welcomed, we could also do it through ebay.
Paypal is OK if you pay the fees, otherwise a bank transfer is also OK.

PM me for further info:
__________________
...me failing english? That's Unpossible
_____________________________________

Last edited by 11miles; 08-08-2016 at 12:04 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-08-2016, 11:33 AM
Oliver M Oliver M is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Europe
Posts: 1,037
Default Re: FS: Protools HD12 with ilok

Quote:
Originally Posted by 11miles View Post
Have one to spare,

so i am selling it with the ilok2;

-1x perpetual license valid until nov16, currently on 12.5.2. HD

asking 1200EUR, personal pickup welcomed, we could also do it through ebay.
Paypal is OK if you pay the fees, otherwise a bank transfer is also OK.

contact me for further info:
m (at) moraus (dot) tv
As far as I know its not a perpetual license if its valid until a certain date only.
Or am I wrong?
Reply With Quote
  #3  
Old 08-08-2016, 11:37 AM
11miles 11miles is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 122
Default Re: FS: Protools HD12 with ilok

I think we are both right.

with the purchase you are at ease that whatever upgrade the AVID will come up with till November 2016, you are covered. After that, you keep you license, but upgrading is not possible.

if i have misphrased it, i apologise.
__________________
...me failing english? That's Unpossible
_____________________________________
Reply With Quote
  #4  
Old 08-08-2016, 11:46 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,574
Default Re: FS: Protools HD12 with ilok

Quote:
Originally Posted by 11miles View Post
I think we are both right.

with the purchase you are at ease that whatever upgrade the AVID will come up with till November 2016, you are covered. After that, you keep you license, but upgrading is not possible.

if i have misphrased it, i apologise.
Upgrading is possible if its a valid license and the new owner would need to renew the support plan, if you can't renew then something is not right with this license sale.

Are you shure Avid will let you sell a HD12 license w/o hardware as thats not allowed before? You need to check this if you want anyone to be interested.
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #5  
Old 08-08-2016, 11:49 AM
11miles 11miles is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 122
Default Re: FS: Protools HD12 with ilok

thanks for updating, you are right.
the license can be renewed by the new owner.

I wasn't aware, that this its not possible to sell license which you don't need anymore. i have 2, and only 1 computer.

if that is so, i withdraw my offer, off course.

my apologies
__________________
...me failing english? That's Unpossible
_____________________________________
Reply With Quote
  #6  
Old 08-08-2016, 11:54 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,574
Default Re: FS: Protools HD12 with ilok

Quote:
Originally Posted by 11miles View Post
thanks for updating, you are right.
the license can be renewed by the new owner.

I wasn't aware, that this its not possible to sell license which you don't need anymore. i have 2, and only 1 computer.

if that is so, i withdraw my offer, off course.

my apologies
No worries, it is just the HD licenses and Avid have never allowed sales of HD licenses unless the came from a PT11+CPTK 2 upgrade but you can use the TOO form and see if you can sell anyway. However in order for the new owner to be able to register and get updates and upgrades the license needs to be transfered to new owner and OK'd by Avid
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #7  
Old 08-08-2016, 11:57 AM
11miles 11miles is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 122
Default Re: FS: Protools HD12 with ilok

i wouldn't transfer license, this comes with an ilok and all the credentials, though.

will notify avid.
__________________
...me failing english? That's Unpossible
_____________________________________
Reply With Quote
  #8  
Old 08-08-2016, 12:26 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,574
Default Re: FS: Protools HD12 with ilok

Quote:
Originally Posted by 11miles View Post
i wouldn't transfer license, this comes with an ilok and all the credentials, though.

will notify avid.
Yes but the ilok would need to be registered at iLok.com and Avid to new owner in order to get HD12 updates and be able to upgrade to HD13 and so on. Whatever the case Avid needs to do this transfer and you need to use theavid TOO (Transfer Of Ownership) form.

All the Best
Christopher
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
C|24 connection issue with Protools HD12 Noyan ICON & C|24 16 09-02-2016 10:39 PM
ProTools HD12.3.1 loads UltraHD 4K files? JuanPC Post - Surround - Video 1 01-10-2016 09:38 AM
stupid HD12 or non-HD12 upgrade question adam_w1 Pro Tools 12 11 11-02-2015 04:24 PM
ΏWant to upgrade to PT HD12 from HD10 & HD9 bundle, with iLok login&passwrd? JuanPC Buy & Sell 0 05-27-2015 09:13 PM
ilok issues - ProTools 9 crossgrade LE (Please install the iLok Client Software) pauledwards Windows 3 09-10-2013 04:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com