Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-07-2006, 12:05 AM
Sean Carney Sean Carney is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3
Default Protools 7.1 update causing IKmultimedia problems

has anyone else experienced issues with wither T-racks, Sampletank 2, Sonik Synth 2 or Amplitube after updating from 7.0cs4 or cd5 to 7.1?? My miroslav plugin seems untouched however everyother IK plugin I have is on the fritz! I have tried reinstalling some work, then others dont, then the ones that started working go out again. recently new OS install, runs beautifully in every other respect.. I have a ton of plugins but I need 7.1 for DVtoolkit 2 and the music production bundle I purchased.. I have projects I am trying to send out for mastering that have these IK plugs used in them and I can never get them to all work properly.. Its very frusterating... anybody else see anything like this??

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 04-07-2006, 04:34 AM
KMK KMK is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Hong Kong
Posts: 115
Default Re: Protools 7.1 update causing IKmultimedia problems

I use the T-Racks EQ on both LE and M-Powered. They are working correctly.

Did you try to remove and install the plug in again.

KMK
__________________
kmkonline.com
M-Audio Firewire 410 ; Transit ; Pro Tools M-Powered 7.1 ; YAMAHA 01v96 ; Digi002 Rack ; Tranzport ; Music Production Toolkit
Reply With Quote
  #3  
Old 04-07-2006, 06:05 AM
jwd65 jwd65 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Southern New England
Posts: 228
Default Re: Protools 7.1 update causing IKmultimedia problems

Actually, I'd try removing IK multimedia plug ins as an absolute last resort.

Any of you who have done so, have no doubt climbed through a vicious gauntlet of reauthorizing with IK's website. Okay, sometimes it's not too too vicious but it is always a major pain.

The system IK sets up for any update or reinstall of their plugs is so uncustomer friendly that I will be doing my best to steer clear of purchasing any of their products in the future. I fully understand the need to protect their product from theft but c'mon, their process is simply ridiculous.

By the way, my 7.1 isn't causing any IK problems (yet). I'd try reinstalling 7.1 first. Yeah, it requires entering your code from Digi but nowhere near as difficult as IK Multimedia software.

J.D
Reply With Quote
  #4  
Old 04-09-2006, 07:28 AM
neatguys neatguys is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: mi.
Posts: 812
Default Re: Protools 7.1 update causing IKmultimedia problems

Yeah I build so many new computers for myself that I have used all my liscences for amplitube and my sampletank xl
Has anybody ever been in my situation?
There is no way I will pay for more!!!
I have 6 bills into this already!
Not to mention no free upgrade for amplitube 2 either!
__________________
Davec 1 results,32+68 at 1024 buffer,32+ 41 at 128 buffer both 24 bit
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firmware update on 003 causing MIDI timing problems???? gruntmaster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-11-2009 01:10 AM
Mbox2Mini causing problems in OSX and Protools Snømann 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-11-2008 03:07 PM
Problems After ProTools LE6.9.2 to 7.1cs10 Update wdjudd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-10-2006 04:27 PM
Ikmultimedia Registration Problems digiplex 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 01-06-2004 11:30 AM
HD update causing me grief adam_w1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-19-2002 05:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com