Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-15-2005, 01:05 PM
codfish codfish is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Default core audio/3rd party apps

i run a 2.3dp g5, 10.4.2, ptle6.9.2cs, woth 002 rack. i've scoured these forums, the troubleshooting tips, etc. my ptle works fine, but i cannot get any of my third party apps (specifically peak 4.14, jam6, toast 6) to be recognized by the core audio manager.
any suggestions are appreciated.
codfish
Reply With Quote
  #2  
Old 08-16-2005, 10:40 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,844
Default Re: core audio/3rd party apps

Can you 'Get Info' on the Core Audio driver - it should be version 6.9.2cs2. If it isn't (or even if it is), you should probably trash it, reinstall the Core Audio driver from the 6.9.2 updater, then run the cs2 updater again.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 08-16-2005, 03:46 PM
codfish codfish is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Default YES!

thank you for the suggestion...it was the source of my trouble. i deleted all core audio items and re-installed the 6.9.2 update, and then the cs update and, as you predicted, this did the trick.
i've been a ptle user for over 10 years, and now i'm a working one again!
thank you for responding.
codfish
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Core Audio Manager stuck at 48 khz for third party apps Sadie Tango Pro Tools 10 8 01-13-2014 06:10 PM
3rd Party Apps Don't Launch Core Audio quantise 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 22 04-11-2009 07:11 PM
Can two apps use Core Audio at the same time? willson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-01-2003 07:58 AM
MBox SPDIF I/O w/Third Party Audio Apps? (OSX) Robert George 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-06-2003 06:53 PM
OS X Core Audio Driver w/AMIII & 3rd party apps. Tim Goodwin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-24-2003 05:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com