Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-01-2022, 08:58 AM
leoaudio13 leoaudio13 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 13
Default HD Native + Lynx hilo + HD IO + 192 IO + HD Sync

Hi all,

I'm using Hd Native PCIe with configuration as below :
- HD Sync as Master Loop sync , receiving clock master from Hilo.

- HD IO (16 analog in - 16 analog out ) on port 1 using mini digilink ( long cable from Avid ) , 192 IO ( 8 analog in - 8 analog out - 8 AES ) to expansion port on HD IO
- Hilo on Port 2 via LT-HD card.

The problem : with above config, HD IO, 192 IO and Hilo recognized fine in PT Ultimate 2021.7.0 with A , B and C respectively. However, when I sent a tone from 192 IO and route it back to the same 192 IO I can see the output/in LED shown on the interface but no signal is shown in Pro Tools.
As in attched pictures, I'm trying to route from output 1 of 192 IO back to Input 2 on 192 IO. LED meter showing signal present but in PT , nothing! HD IO, Lynx receive signals just fine! Very weird!


Please help!
Attached Images
File Type: jpg Bus.jpg (30.2 KB, 0 views)
File Type: jpg Hardware.jpg (40.2 KB, 0 views)
File Type: jpg Input.jpg (34.0 KB, 0 views)
File Type: jpg IO.jpg (36.9 KB, 0 views)
File Type: jpg 274062894_1031546821043490_1025684777970379848_n.jpg (59.2 KB, 0 views)
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lynx Hilo gtrm8kr Third Party Interfaces 2 07-26-2014 10:56 AM
Switching from HD Native to Lynx AES16e ? jacko macOS 0 01-10-2013 03:22 PM
Help..Native Card with Lynx Aurora Converters jantelis Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 9 07-03-2012 11:38 PM
New Lynx Hilo converter/interface - interesting product nst7 Pro Tools 9 2 09-19-2011 05:20 PM
HD Native and Lynx Aurora HD ASIO problems aboriginal Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 4 05-10-2011 12:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com