Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-27-2021, 08:12 AM
PaulJ PaulJ is offline
Member
 
Join Date: Dec 2020
Location: London, UK
Posts: 2
Default Workspace won't play previews

When I open up a workspace and navigate to my audio files, it brings them up but doesn't show me the wave form and will not play them. It isn't a sound output issue: it isn't that I can't hear them: it is that they won't play. I just click on play and nothing happens. Any ideas?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Workspace Browser - Automatically play through files? Alexlimbert Pro Tools 2018 1 12-28-2018 01:06 AM
Workspace Auto-play Latency Chingy Pro Tools 11 8 10-18-2014 03:39 PM
Play Sound in Finder - Clean; Play Sound in Workspace - Noisy LT_CJ macOS 6 03-16-2012 09:19 AM
No sound previews from Xpand!2 fastdog Pro Tools M-Powered (Win) 5 09-15-2010 03:22 PM
Play audio from workspace through ADAT 1-2 output max cooper 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-10-2007 03:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com