Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2012, 02:48 AM
Bulgozer Bulgozer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Eindhoven
Posts: 10
Lightbulb How to create beats with Pro Tools SE

In my first 'project' I used drum loops to record a song in Pro Tools SE.

Is there a way to create beats myself with Pro Tools SE?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-20-2012, 08:00 AM
Dcader10 Dcader10 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: USA
Posts: 71
Default Re: How to create beats with Pro Tools SE

Hello,

Yes. Check out the Pro Tools SE videos on youtube that show you how.


Dcader10
Reply With Quote
  #3  
Old 11-20-2012, 03:05 PM
Bulgozer Bulgozer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Eindhoven
Posts: 10
Default Re: How to create beats with Pro Tools SE

And is it possible to create beats without a midi keyboard?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-20-2012, 06:37 PM
mysg4ever mysg4ever is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: USA
Posts: 19
Default Re: How to create beats with Pro Tools SE

I think you can use the midi editor. May be a bit tedious.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-22-2012, 01:58 AM
Bulgozer Bulgozer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Eindhoven
Posts: 10
Default Re: How to create beats with Pro Tools SE

Yeah I tried that but I can't get results the way I want it to. I bought a midi keyboard already now, lets see how that works
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to Pro Tools 10, trying to make some beats livehard85 macOS 2 07-22-2012 06:10 PM
Pro Tools LE (Beats) Southernbudz Tips & Tricks 11 04-04-2011 12:58 PM
Making beats in Pro Tools Dylan360 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 01-13-2010 04:29 AM
Suggest Plugins I need to create my own Beats like a MPC cesemj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-22-2007 09:16 AM
What program are you using to create hip hop beats? 8mmOverdose 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 91 07-11-2003 10:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com