Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-02-2023, 01:46 AM
my-name-is-thanos my-name-is-thanos is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Georgia
Posts: 89
Default Pro Tools window size

I open pro tools and I'm getting small windows. I've already gone into properties/compatibility and checked the boxes etc.... wont work. How do you bring it back to normal.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-02-2023, 06:22 AM
K Roche's Avatar
K Roche K Roche is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wilds of Wyoming
Posts: 2,028
Default Re: Pro Tools window size

Quote:
Originally Posted by my-name-is-thanos View Post
I open pro tools and I'm getting small windows. I've already gone into properties/compatibility and checked the boxes etc.... wont work. How do you bring it back to normal.
Well the best/first way to get accurate targeted help suggestions,, is list your system ..

" normal" ??? the window size in PT is continuously variable by dragging on the lower corner ... Try dragging out the corner to the size you want and then save it and relaunch.
OR if you are on a Mac you hold "Option" and click the green button at top which gives you full size but still show dock and top header bar



If that does not work try trashing PT preferences https://www.sweetwater.com/sweetcare...s-preferences/
__________________
System :
Avid Carbon interface , PT Ultimate 2022.10 .....Mid 2020 iMac 27" 3.8GHz 8-core i7 10th Gen processor,,128GB 2666MHz DDR4 memory,,2TB SSD storage,,Radeon Pro 5700 XT with 16GB of GDDR6 memory,, on Ventura 13.2 .1


"Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding" Albert Einstein

Enjoy the Journey
.... Kev...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mix Window size Sonic Blue Meanie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-02-2011 03:00 PM
Pro Tools LE 8 "window size bug" Hubi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-21-2011 03:16 PM
Window Size in BPM Craiger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-17-2009 10:01 PM
Mix Window size Larold ProControl, Control|24, Command|8 1 07-11-2007 03:55 PM
window size in 6.1 matocaster1202 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 10-13-2003 04:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com