Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-07-2010, 03:49 PM
asel asel is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Ann Arbir
Posts: 2
Default Flash Player Error

When I launch Pro Tools SE, the QuickStart menu is not there. Just a white screen that says I need at least Flash Player 9. I just installed Flash Player10 and I still get the same screen. Any ideas?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
flash player error 2 !! turcorulez Pro Tools SE and Essential (Win) 0 12-27-2011 05:41 AM
flash player error autumn song Pro Tools SE and Essential (Win) 1 04-23-2011 07:46 PM
flash player yver 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-03-2008 10:24 PM
Flash Player F O'Boogaloo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-11-2007 01:40 AM
Real player & Flash Player through Digi002 stevegalante 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-15-2004 08:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com